Hvad skal du huske inden juleferien? Følg Firmafons guide

af Sidsel Forchhammer | 17-12-15 09:30

firmafons-juleguide

Når juleferien sætter ind er der både færre medarbejdere på arbejde og ændrede åbningstider. Ved du, hvad der skal ændres i Firmafons systemer i forbindelse med ferie? Og kan du huske hvordan det nu lige er med telefonregningen, hvis I tager til udlandet? Hvis ikke, så finder du svarene i vores ferieguide:
Dette skal du huske inden ferien

Skal abonnementerne ændres?
Husk at sidste dato for at ændre januars abonnementer er 31. december. Det kan være aktuelt, hvis dine medarbejdere f.eks har haft en større pakke i december pga. udlandsrejse eller en mindre pakke, fordi de har haft lang ferie. Du kan nemt skifte tilbage til de normale pakker igen i kontrolpanelet.

Ny velkomst på hovednummer?
Du kan stadig nå at få 50 % rabat på din nytårshilsen. Læs mere her – og få gode råd til, hvad I skal sige i indtalingen.

Hvis du selv vil indtale en julehilsen, så kommer her tre idéer til hvad du kan sige. Du skal bare tilpasse det til jeres åbningstider og virksomhed:

1: Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi holder ferielukket d. 24-26 december. Vi er tilbage igen d. 27 december til normale åbningstider. Rigtig glædelig jul. 

2: Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi er gået på juleferie fra d. 24-26 december. Vi har ændret vores åbningstider i uge 51-52, dem kan I læse om på www.dinvirksomhed.dk. 
Vi ønsker jer alle en glædelig jul. 

3: Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi holder julelukket, men er tilbage igen d. 27 december til normale åbningstider. Rigtig glædelig jul. 

Generelle råd til indtalinger:
Tips og tricks til hvordan du brænder igennem med din speak
3 gode råd: Sådan skriver du gode speaks 

Glædelig jul og godt nytår!

PS. Firmafon holder i julen lukket på helligdage + den 24. og 31. december.

faa-redskaber-til-god-kundeservice-firmafon-blog

Om Firmafon

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99