Hvad gør du, når der ikke er dækning på din telefon?

af Sidsel Forchhammer | 08-02-16 14:03

hvad-goer-du-naar-du-ikke-har-noget-signal

Der findes næppe noget mere frustrerende indenfor telefoni, end når man ingen dækning har. Og det sker pudsigt nok altid, lige når man venter på et vigtigt opkald, er midt i et fedt videoklip eller skal google noget meget vigtigt :(

Her er den hurtige guide til, hvad du selv kan gøre, når du mister forbindelsen:

1) Står du i en tunnel/kælder/metro/betonbygning med ståltag? Så er det nok derfor, du ikke har forbindelse. Gå ud igen :)

2) Hvis ikke, så prøv at nulstille netværk under indstillinger (tryk på indstillinger - generelt - nulstil netværk). Det ændrer ikke på andre af din telefons indstillinger, så det sker der ikke noget ved.

3) Hvis ikke det hjælper, så genstart telefonen (det klassiske IT-trick). Det kan nogle gange genoplive en død forbindelse.

4) Tjek driftstatus hos din udbyder (når du er ved en computer eller en ven der har dækning), så du kan se om der er tekniske problemer i dit område.

5) Hvis det er et problem der gentager sig, så ring til din udbyder og bed dem om at teste forbindelsen. 

6) Sidste udvej kan være at skifte udbyder. For du skal jo være glad for din telefoni! Husk at tjekke dækningskort på din specifikke adresse inden og bed eventuelt om en testperiode, så du kan sikre at der er dækning, inden du skifter.

Må dækningen være med dig

e-bog-saadan-vaelger-du-firmatelefoni

Om Firmafon

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99