Forbedringer på vej til app.firmafon.dk

af Sidsel Forchhammer | 14-02-17 15:09

Efter at vi lancerede det nye Firmafon i oktober, har vi fået super meget brugbar kundefeedback. 1000 tak for det!

På baggrund af jeres kommentarer og ønsker har vi nu lavet nogle ændringer til systemet. Det er jo en levende organisme, der hele tiden forandrer sig, så hvis du – efter at have læst denne blogpost – har flere ting, du synes kunne blive bedre, så skriv dine idéer til os på kundeservice@firmafon.dk 

Alle kunder vil automatisk få opdateret systemet i løbet af torsdag. Så du skal ikke vente længe, før du får adgang til alt det nye.

Her er de nye ændringer til app.firmafon.dk og de fordele, de giver dig:

  • Omstil direkte i opkaldsboksen.
  • Få flere og bedre omstillingsforslag.
  • Se statistik for alle hovednumre på oversigtssiden.
  • Se link til wallboard fra oversigtssiden.
  • Se din kollegas direkte nummer i kollegalisten.
  • Administrator kan indstille medarbejderes “forstyr ikke”.
  • Bedre overblik over optagede/ledige kollegaer i en gruppe.

SE VIDEO

Video_nye_funktioner_webapp.png


Nemmere omstilling

Omstil direkte i opkaldsboksen nederst til venstre. Nu er det ikke længere nødvendigt at klikke sig ind på opkaldssiden for at omstille.

Du får også flere og bedre omstillingsforslag. Før kunne du kun se den person, som kunden sidst talte med. Nu foreslår systemet de personer, der oftest bliver omstillet til, når kunder ringer på det hovednummer.

Omstilling via omstillingsboks.png

Nemmere adgang til statistik

Nu er der godt nyt til statistiknørderne. For nu kan I se statistik for alle jeres hovednumre allerede på oversigtssiden. Så er det let at se, om der er nogle af hovednumrene, hvor I kan være bedre til at tage telefonen hurtigt. Måske skyldes en dårligt SLA-procent (service level agreement = 80% af opkald besvares på 20 sekunder) at der har været usædvanligt mange opkald eller mange opkald på samme tid? Under alle omstændigheder får I nu dataen, så I hurtigt kan reagere på det - kunne det f.eks. være en god idé at sætte en ekstra person på telefonen

Hvis I har Omstilling Plus har I også adgang til et wallboard med mere info om opkald og ledige medarbejdere. Nu får I nemt adgang til jeres wallboards. I skal bare  under "statistik" på oversigtssiden vælge det hovednummer, I vil se, og klikke på linket i navnet.

Statistik på overssigtssiden.png

Bedre kollegaoversigt

Under "kollega" på oversigtssiden kan du nu se deres direkte numre. Og du kan se, om det et eksternt nummer (hvor du kun kan få status, hvis opkald er kommet ind via hovednumre) eller en kollega med mobiltelefoni hos Firmafon (hvor du kan se fuld status - også når personen får opkald direkte på sit mobilnummer).

Du får også en bedre optælling af optagede/ledige kollegaer i en gruppe. Før stod der "X ud af Y ledige". Medarbejdere, der har mobiltelefoni hos andre udbydere, stod altid som ikke-ledige, da vi ikke har adgang til andres systemer og derfor ikke kan se, om de er ledige. Nu står der mere korrekt "X ud af Y optagede". På den måde kan du se, hvor mange der er på "forstyr ikke" eller optagede i opkald på Firmafon-numre.

Eksempel: Ringegruppen Salgsafdeling har tre medlemmer. Ingen af dem har mobiltelefoni hos Firmafon. En af dem taler med en kunde, der har ringet ind på hovednummeret (rød status), en af dem er på forstyr ikke (gul status) og en af dem taler hverken i et opkald fra hovednummeret eller er i forstyr ikke (grå status - og vi kan ikke se om de taler i et opkald direkte til/fra deres mobiltelefon). I dette eksempel vil der stå "2 ud af 3 medlemmer er optaget".

Bedre kollegaoversigt.png 


Administratorer kan slå forstyr ikke til

Dette har været en af de mest ønskede funktioner, når I har givet feedback. For ofte glemmer medarbejdere at sætte deres telefon på "forstyr ikke", når de har sat autosvar på deres mail og går på ferie. Nu kan jeres Firmafon administrator sætte de enkelte medarbejdere på "forstyr ikke". Så er det nemt at se at en kollega er væk - også selvom de selv skulle være glemsomme.

Sådan gør du: Under "kollega" på oversigtssiden finder du den person, du vil sætte på "forstyr ikke".  Tryk på de tre prikker og tryk på "forstyr ikke". Når den er aktiveret vil din kollegas status blive gul.

Administratorstyret forstyr ikke.png

Vi håber, at I kan lide de nye ændringer til vores web-app. Skriv gerne ris og ros til os. Vi elsker at få input - og jeres feedback er helt afgørende for at systemet kan blive det allerbedste :)

Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99