Forbedring af mobil omstilling

af Sidsel Forchhammer | 25-11-11 16:37

Vi har lyttet til alle vores kunders feedback efter vi har lanceret version 2 af Firmafon. Et af de områder hvor vi har fået rigtig meget brugbar input er på mobil omstilling.

 Vi har derfor lavet en række opdateringer af omstillingen som nu gerne skulle gøre det endnu bedre.

To slags mobil omstilling

Mange er blevet glade for den nye form for mobil omstilling vi introducerede i version 2, men flere har også efterspurgt den gamle form. Så nu har vi begge dele.

1. Betjent omstilling

I den nye form, også kaldet betjent omstilling, har du mulighed for at tale med din kollega inden opkaldet stilles om, eller du vender tilbage til kunden. I mellemtiden vil din kunde høre ventemusik, og du kan også vende tilbage til kunden i stedet for at omstille.

Betjent omstilling udføres ved tryk på * lokalnummer #. Bliver omstillingen besvaret af din kollega trykker du * for at sende opkaldet videre eller # for at vende tilbage til kunden.

2. Blind omstilling

Omend betjent omstilling har været meget efterspurgt, har vi også genindført den såkaldte blinde omstilling. Med blind omstilling sendes kunden direkte videre til din kollega, hvilket især er praktisk når man sidder i samme rum hvor man jo frit kan tale sammen og se om modtageren er optaget.

Blind omstilling udføres ved tryk på # lokalnummer #.

Se Hvem der ringer

Når du modtager et omstillet opkald på din mobil, er det vigtigt at du netop kan se at det er en omstilling og ikke et almindeligt hovednummer opkald.

Derfor sørger vi for at det nummer du ser på din telefon når nogen ringer til dig, er telefonnummeret på den, der omstiller til dig. Dermed ved du, at det er et personligt kald direkte til dig og at det er vigtigt at du tager det. 

Omstil direkte mobilopkald

Hvis du har Firmafon mobil kan du også omstille opkald der er kommet ind direkte til din mobil, på helt samme måde som opkald der er kommet ind via et hovednummer.

Hvad synes du?

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har prøvet mobil omstilling og har forslag til forbedringer, eller er i tvivl om hvordan det virker.


Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99