Firmafon

Firmafon Smiley har gjort vores kunder 100.000 gange klogere

Written by Kundeservice | 18-08-17 07:19Siden vi udrullede Firmafon Smiley 
har vi sendt over 1 million smileyanmodninger afsted. Vores kunder har modtaget over 100.000 smileys - og er altså blevet meget klogere på deres serviceniveau og forretning. 

I tre år har Firmafon haft Smiley; et simpelt feedbacksystem, der tager temperaturen på om vores kunder (og sørme også os selv) mestrer god kundeservice over telefonen. I juli tilføjede vi Smiley til Chat, så jeres kundeservice kan måles på begge kanaler. 

Hvad kan Firmafon Smiley?

Med smiley-symbolet skal kunden, via den SMS de modtager efter et endt opkald, blot vælge en
glad eller sur smiley afhængigt af, hvor hjælpsom og gavnlig den service, de modtog, var. Læs hvordan du får smiley til din virksomhed her

Smileysystemet er udviklet ud fra den tanke, at feedback ikke skal være en tidstung byrde, der ofte udskydes til et ikke-eksisterende "senere". Feedback skal gives umiddelbart efter, at samtalen afsluttes, fordi her fylder følelsen af "jeg fik hjælp" eller "det gik ikke som forventet" mest.

Det er den viden som både glade og sure smileys giver, der giver et solidt grundlag for jer til at tage fat i kunderne, spørge ind til deres feedback og rette op før andre oplever det samme. I Nettolager ringer chefen for eksempel tilbage til de sure kunder. 

Med 100.000 smileys i banken kan det roligt tilskrives, at Firmafons kunder har haft glæde af den indsigt "et ekstra ansigt" bidrager med til virksomhedens service og KPI'er. 

Læs også:
Sådan bruger du Smileys til at måle kundernes tilfredshed
Hvorfor en dårlig smiley er en gevinst for din virksomhed
Firmafons egen smileyanalyse viser, at du ved at undgå tre ting får 50 % flere tilfredse kunder

Firmafon smiley er en del af både Omstilling og Omstilling Plus. Du kan prøve smiley sammen med Firmafon 30 dage helt gratis.