Firmafon skifter scene: fra ghetto til kontor

af Niklas Stephenson | 12-01-11 16:50

Firmafon startede i midten af 2009 i en etværelses lejlighed i en ghetto i Århus. Idéen og drømmen var klar, men resourcerne var få. Siden vi gik live med vores produkt i starten af januar 2010 er der sket meget, både på produktet og antallet af kunder. Vi er vokset som virksomhed og har nu et godt fundament, den 24. december blev vores fundament endnu bedre. Vi lukkede juleaften en venture investering fra Seed Capital. Investeringen skal i høj grad bruges på produktudvikling.

Investeringen har også gjort at vi kan bringe ny CEO ind i Firmafon, det er med stor glæde at jeg kan byde Peter Engelbrecht velkommen som CEO fra 1. februar. Peter har en tung og lang baggrund fra både startups i Silicon Valley såvel som internationale televirksomheder. Vi mødte Peter for over et år siden hvor han overvejede at investere i Firmafon, kontakten blev holdt og vi kan nu endelig byde ham velkommen, ikke som investor, men som en del af familien og som en nøgleperson i vores fremtidige udvikling. Peter er ikke bare en stærk kommerciel person, han har også stor produkterfaring og -kærlighed så han passer rigtig godt ind i vores tilgang til produktudvikling.

CEO-Peter-Direktør-Firmafon kopi.jpg

Vi begynder efterhånden at være en lille familie der står bag Firmafon, og en hver familie har brug for et hjem. Vi flyttede derfor ind i vores første egne kontorlokaler i denne uge, lige nu er kontoret tre bordplader og et par stole i et tomt lokale, men snart vil lokalerne være fyldt med gode idéer og masser af god stemning. Vi har valgt at flytte kontoret fra Århus til København NV da mange af de virksomheder vi arbejder sammen med holder til herovre. Derudover har vores ansatte også større tilknytning til København. Vi har derfor fået ny adresse til Rentemestervej 23A, 2400 København NV.

Tiden foran os er fyldt af masser spændende produktudvikling, udfordringer og gode idéer. Vi glæder os utroligt meget til at komme op på det næste niveau både som team såvel som vores produkt. Vi glæder os især til at komme ud med nye såvel som forbedrede features så vi bliver endnu bedre.

Om Firmafon

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99