Firmafon

Firmafon lancerer: udvidelse til Web

Written by Sidsel Forchhammer | 20-12-13 14:42

Vi arbejder lige nu på en hel ny funktionalitet i Firmafon, faktisk så ny, at den stadig er i beta. Firmafon Udvidelser kommer til at gøre det muligt for Firmafon at hente informationer fra jeres webshop, økonomisystem osv., når I modtager opkald. Dermed kan vi vise relevant information til jeres medarbejdere, der besvarer opkald omkring den kunde, der ringer ind.Vi har indtil videre lanceret en udvidelse til webshopsystemet Shopify og arbejder allerede på udvidelser til flere systemer. Dog kan vi ikke lave udvidelser til alle systemer. Derfor har vi lavet udvidelsen “Web” som lader en udvikler at lave egne udvidelser til Firmafon.

Use case: Jeg er en lille software virksomhed der har lavet et spil. Når mine kunder ringer til min supportafdeling vil jeg gerne finde kunden i mit eget it-system ud fra telefonnummeret.

Fra nu af bliver det lidt teknisk. Vi håber, I kan følge med :)

Web udvidelsen er egentligt blot en iframe der henter en hjemmeside du har specificeret ind i Firmafon interfacet. Når Firmafon henter hjemmesiden angiver vi det telefonnummer der har ringet ind, dette nummer kan I bruge i jeres ende til at hente data ud.

Når du installerer en Web udvidelse angiver du et link, fx https://example.dk/mitsystem/, når du får et opkald ind og viser det i Firmafon interfacet henter vi så https://example.dk/mitsystem/?number= 4512345678. Udfra telefonnummeret kan I så finde kunden i jeres eget interne system og vise det relevante indhold.

Vi bruger det selv her i Firmafon til at finde kunder der ringer til vores kundeservice, deres navn, hvilken virksomhed de er tilknyttet, om der er igangværende nummerflytninger osv. Det letter vores kundeservicemedarbejdere utroligt meget!

Har I lyst til at prøve kræfter med vores Web udvidelse så skriv til kundeservice@firmafon.dk så kan vi aktivere beta-versionen på jeres konto.

I kan læse den fulde dokumentation her: http://firmafon.github.io/apidocs/iframe/