Nu kan du også vælge TDC som netværk!

Skrevet af Sidsel Forchhammer | 15/02/2018 10.38

 

 

OBS: Denne blogpost er ikke længere retvisende, da TDC Group har opkøbt Firmafon. Se opdaterede priser og abonnementer her. 

Her hos Firmafon elsker vi friheden til at kunne vælge den mobilløsning, der passer vores kunder allerbedst. Derfor er vi rigtig glade i dag! Nu får I nemlig mulighed for at kunne vælge mellem Telenors og TDCs mobilnetværk. Så kan I få den dækning, der passer bedst til jeres behov.

Med de to mobilnetværk kan Firmafon nu levere stærk dækning, nærmest uanset hvor i Danmark I befinder jer. Bor din ene medarbejder midt i byen og den anden i en øde skov? Så kan I skræddersy jeres pakker, så medarbejderne hver især får det netværk, der giver dem en stærk forbindelse til jeres kunder.

Her kan du se, hvorfor Firmafon har valgt at indgå samarbejde med TDC.

Hvordan skifter jeg til TDCs netværk? 
I kan vælge netværk på medarbejderniveau. Det betyder, at hele virksomheden ikke behøver at have den samme netværksleverandør, men at I kan plukke de pakker, der passer bedst til medarbejderen.

I kan skifte fra måned til måned. Det er dog ikke ligesom at opgradere pakke, hvor vi bare trykker på en knap og så skifter det. For I skal bruge et nyt sim-kort, når I skal skifte til et andet netværk (det koster 49 kr. for et nyt simkort).

NB: Det betyder også, at I skal bestille i god tid, hvis I skal nå at skifte netværk ved månedsskiftet. Bestil senest 20. februar kl. 16, hvis ændringen skal træde i kraft 1. marts. Den normale bestillingsdeadline er 6 arbejdsdage inden et månedsskift, så vi kan nå at sende simkort til dig.

Du kan vælge netværk, når du opretter en ny medarbejder eller skifter pakker. Du vælger medarbejderens pakke i kontrolpanelet under Medarbejdere eller Telefonnumre.

Er der forskel på pakkerne?
Ja, der er forskel både på pris og indhold.

Det vigtigste er selvfølgelig dækningen. I 2017 blev TDC Groups netværk valgt som Danmarks bedste mobilnetværk af Teknologisk institut. Du kan se på de to dækningskort, hvor du får den bedste dækning på fx. din arbejds- og hjemmeadresse.

Telenors dækningskort
TDCs dækningskort

Her er en liste over de andre forskelle:

  • Pakker med TDC netværk koster 10 kroner mere end pakker med Telenors netværk. Forskellen skyldes udelukkende forskellig indkøbspris og Firmafon tjener ikke på, at du vælger det ene netværk fremfor det andet. 
  • Udlandspakker i Mobil Plus har lidt forskelligt indhold. Du kan frit tale til de samme lande med de to netværk, men roaming i udlandet er forskellig. Det er kun på Telenors netværk, at USA,  Bermuda, Puerto Rico og Canada er en del af pakken.
  • Der er kun Wifi-opkald og 4G-tale i pakker, der benytter Telenors netværk.

via GIPHY
Hvis du har andre spørgsmål, så se vores FAQ om skift af netværk.

Se videoen, hvor vores udvikler, Christian, tegner og fortæller om processen der skulle til for at tilkoble TDC som nyt netværk.

Så er du Telenor- eller TDC-typen? Hvis du er i tvivl, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 71 99 99 99 og høre mere.

Skift netværk her       Ikke kunde? Hør mere om priser og pakker her

Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99