Firmafon

Firmafon lancerer 5 nye features

Written by Sidsel Forchhammer | 17-11-14 16:30

Vi har lige lanceret fem nye features, som kan gøre det nemmere for jer at yde god kundeservice over telefonen.


Mål jeres kundetilfredshed
Vores ypperste mål er at sørge for, at vores kunders kunder er glade. Med Firmafons kundetilfredshedsmåling kan jeres kunder nu sætte smileys på den oplevelse, de får, når de ringer til jer. 

Det giver jer et overblik over jeres kundetilfredshed, og giver jer mulighed for at forbedre den.

Sådan får du målingen
Du skal have Firmafon Omstilling. Så kan du aktivere målingen uden merpris. Læs mere om målingen og hvordan du aktiverer den


Klik for at ringe
Nu kan du ringe op direkte fra app.firmafon.dk. På den måde er det super nemt at få fat på en kollega eller at kontakte en person, der har ringet til jer.

Du trykker bare på ring op, og så vil din mobiltelefon skabe forbindelse til nummeret. Så slipper du for at indtaste de otte cifre hver gang, du skal ringe.

Sådan får du Klik for at ringe
Du skal have Firmafon Mobil. Opkald gennem Klik for at ringe tæller som normal tale i din pakke og hvis forbruget overstiger pakkens indhold, så er det normal mobiltakst. Læs mere om Klik for at ringe 

Få en widget med kontaktinformationer til hjemmesiden
Giv dine kunder alle de oplysninger, de har brug for, for at kontakte jer med Firmafons widget. 

Ved at lægge to stykker kode ind på jeres hjemmeside, så kan I få en boks ind på forsiden, hvor kunden kan se jeres telefonnummer, dagens åbningstid og hvor hurtigt I svarer på telefonen.

Sådan får du Firmafons widget
Mindst en medarbejder skal have Omstilling Plus, for at I kan sætte widget ind på jeres hjemmeside. Det kræver også, at I selv kan sætte koden ind i jeres sides html. Læs hvordan du installerer en widget

Forbedret API
Vi bliver i den lidt tekniske afdeling. Hvis I har webudviklere og ønsker at integrere Firmafon med jeres andre systemer, så kan I gratis benytte vores API.

API version 2 er hurtigere og bedre. Du får f.eks mere data om opkaldet, bedre login muligheder og mulighed for at udvikle 3.part apps.

Det er stadig muligt at bruge den gamle version af Firmafons API, men den bliver ikke opdateret og lukkes ned 1. februar 2015. 
Se dokumentation om API her

Ny datapakke
Nu kan man købe en pakke med 100 GB data med 4G. I pakken er også fri intern tale og fri SMS/MMS. Den koster 299 kr. ex. moms pr. måned.
Se alle datapakker her