Firmafon har vokseværk! Vi flytter til større lokaler på Østerbro

af Helle Marie Vad Jespersen | 26-07-16 14:05


Firmafon-flytter-til-teglværksgade-Firmafon-er-enkel-mobil-omstilling

Man siger, at skoen skal passe til foden. Det samme gælder for de lokaler en virksomheds medarbejdere sidder i. Hos Firmafon er vi vokset ud af den "størrelse", vi lejede os ind i for over tre år siden. Og i august får vi endelig lidt flere kvadratmeter at boltre os på, når vi flytter til den nye adresse: Teglværksgade 18  på Østerbro.
Inden vi flytter tager vi først et kig ud af bag- og forruden for at se på de lokaler, der har formet vores og andres arbejde før i tiden. 

Glasvej 11:
Havde du ringet på vores ringklokke på Glasvej 11 tilbage i 1942 var du ikke kommet ind til hverken kundeservice eller salg, men i stedet et dampvaskeri med navnet Thor. Vaskeriet blev ledet af manden nedenfor. Imens kvinderne stod ved de store dampmaskiner og pressede (hvad der ligner) lagener.

Firmafon_i-gamle-dage.jpg

Dengang hed området ikke København Nordvest, men Utterslev Mark (Du læste rigtigt - mark!!). Det kan roligt siges, at der er er sket lidt siden da……. 

Se flere billeder fra Utterslevs Mark her

Firmafon_nu.jpg

Godt nok har vi også en mandlig direktør, men idag er der både mænd og kvinder ved maskinerne. Og de er også en anelse mindre end de var tilbage i 1942.

Teglværksgade 18
Nu vender vi os i stedet mod Østerbro. D. 8 august flytter vi ind i underetagen af den røde bygning, der er øverst i blogposten. 

Selvom det måske kan være svært at forestille sig midt i al byggestøvet (se nedenfor) er lokalerne rummelige og med plads til at vokse. Og pladsen, den har der også været brug for tidligere. 

firmafon-i-nye-lokaler-teglvaeksgade

Historien bag Teglværksgade er nemlig ikke helt uden betydning. Her lå indtil 1905 et øl-bryggeri som efterfølgende blev overtaget af Hellesens batterier (som I måske kender fra det gamle tiger-logo). Hellesens batterier var nogle af de første batteri-fabrikanter til at lave batterier, der var tæt på så små, som vi kender dem idag. 

På Teglværksgade lå der både et laboratorium, et pakke- og produktionsrum, et harpikssmelteri og et kedelrum. Det var ikke så lidt...

Hvis vi skal binde en rød sløjfe på historien, kan vi sige, at batterier giver energi og øllet giver god smag (og energi). Vi spår allerede nu, at Firmafons nye lokaler har den historie, der passer til os og at vi herfra kan fortsætte med at gøre telebranchen til et bedre sted at være kunde. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen <3

New Call-to-action

Om Firmafon

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99