Nu er den her: Firmafons desktop-app

af Sidsel Forchhammer | 09-07-18 16:27

firmafon-desktop-app

Hent Firmafon direkte ned i din dock (Mac) eller startmenu (Windows). Så har du altid Firmafon lige ved hånden og slipper for at skulle lede efter dit opkald i en browserfane. Du kan i stedet blot åbne Firmafons nye app og skifte mellem den og dine andre apps. Det er især godt nyt for de brugere, der laver mange Datakald!
desktop-app-i-dock

En ægte desktop-app har været højt på ønskelisten hos os selv og hos mange kunder. Særligt efter at vi lancerede Datakald har flere og flere kunder ønsket sig en app, som de kunne bruge ligesom Slack, Sonos og hvad man ellers kender fra kontoret.

Og nu er den her!

Du kan downloade den via disse to links:

Se en guide til download og meget andet i vores FAQ om desktop-app'en.

Her er de vigtigste fordele for dig som bruger:

  • Hvis du bruger Firmafons web-app i browseren, så kan der ofte være mange faner åbne og det kan være en stressfaktor at skulle finde frem til den rigtige fane, når der kommer opkald ind.

    I stedet for at skulle finde/åbne Firmafon i din browser, så trykker du nu på Firmafon logoet i din dock (hvis du bruger Mac) eller startmenu (hvis du bruger Windows). På den måde er Firmafons app altid klar, når du har brug for at håndtere opkald og chats.
    firmafon-i-docken          startmenu-app
  • Du kan nu bruge besvar-knappen på dit headset, hvis du benytter Jabra headset. Tidligere har du skulle trykke på besvar-knappen inde i app'en. Det kan du selvfølgelig stadig gøre, hvis du foretrækker det eller benytter en anden type headset.

  • Du kan også bruge dit Jabra headset til at slå forstyr ikke til og fra.

  • Hvis du udelukkende bruger datakald, så er det slut med at være bange for, at du mister kald, fordi du er kommet til at lukke browserfanen med Firmafon. Når du først har startet desktop-app'en modtager du alle kald, med mindre du selv aktivt trykker "slut" på app'en.

  • Ring nemt til numre fra websider og andre apps. Desktop-app'en understøtter nemlig telefoni-links (dét der kaldes "tel:-links"), hvilket betyder, at du fx kan trykke på et telefonnummer på en hjemmeside eller på en kontakt i Macs kontakt-app og så vil du ringe op fra din Firmafon app.

Du kan som Firmafon-kunde gratis benytte desktop-app'en og det kræver ikke noget særligt abonnement. De funktioner som app'en har tilpasser sig automatisk de funktioner, som du har i din pakke. Så det er fx kun hvis du har Omstilling Plus eller Mobil Plus at du kan bruge Datakald i app'en.

Vil du vide mere om den nye app, så kan du få svar på de fleste spørgsmål her.

Og så er du selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 71 99 99 99 for at høre mere.

Bliv certificeret i kundeservice

Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99