De 3 bedste tips: Sådan bliver du klar til påskeferien 

af Helle Marie Vad Jespersen | 23-03-18 13:09

 via GIPHY

Det er tid til holde lidt velfortjent forårsfri, når påskeferien starter i næste uge. Men inden I trækker helt i bremsen, vil vi gerne hjælpe med at gøre jeres virksomhed ferieklar.

Læs om Firmafon Statistik, som giver jer et overblik over, hvor mange opkald I fik i påskeferien sidste år. 

1. Opdater dine åbningstider
I påsken, såvel som andre ferier, er det vigtigt at opdatere dine åbningstider, så dine kunder ikke ringer forgæves. Det vil hurtigt gå ud over kundeservicen. Opdater åbningstider i din telefonsvarerbesked, på google, på Facebook og på hjemmesiden.   

2. Tilpas bemanding
Du har en lille uge tilbage før påskeferien går i gang. Hvis I holder helt lukket i ferien, så er bemandingen allerede på plads. Er påsken derimod højsæson - hvis du f.eks. sælger påskeæg eller billetter til en turistattraktion, så er det en god idé at sætte ekstra mandskab på både telefon og Chat. Vi har en beregner, der nemt fortæller dig, om I er nok medarbejdere til at tage telefonen? 

3. Hav styr på mobilpakken 
Mange bruger påsken til at rejse udenlands. Hvis ikke du vil komme hjem med en lang telefonregning, er det også en god idé at se på, om I har udlandstelefoni inkluderet i mobilpakken inden, du tager afsted. Har du din mobiltelefoni hos Firmafon, så er roaming en del af din Mobil Plus-pakke, men ikke i en ren Mobil-pakke. Se hvad din mobilpakke indeholder her.

OBS! Vær opmærksom på, at det kan tage op til 24 timer før en opgradering af mobilpakken slår igennem i udlandet. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer inden du tager afsted. 

Hvis du følger vores simple guide til, hvordan du laver den bedst muligt telefonopsætning til ferien, så er du med sikkerhed klar til at nyde helligdagene i fulde drag. Læs ferieguiden til dit telefonsystem

e-bog-til-god-kundeservice-i-din-virksomhed


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedre relationer

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99