Få 50 % rabat på professionel indtaling i december måned!

af Helle Marie Vad Jespersen | 24-11-15 09:21

 faa-rabat-paa-indtaling-hos-firmafon-i-december

Den første sne har allerede lagt sig og bragt december og dermed julen tættere på. Hos Firmafon er vi også kommet i julehumør og derfor giver vi 50 % rabat på professionel indtaling i december måned. Med 50 % på indtaling bliver du klar til at annoncere juleferien og åbningstiderne for virksomheden. Husk at indtalingen tidligst kan bestilles den 1. december,

NB! Vil du være sikker på, at have din speak i hus til den 24. december, skal du bestille senest d. 16. december kl. 12.00. Har du derimod kun brug for en speak over nytåret kan du vente til d. 18. december kl. 12.00 med at bestille. Der kan altid forekomme justeringer i speaken og ændringer i åbningstiderne, det er derfor en fordel at være ude i god tid og bestille speaken allerede nu.  

Rabatprisen starter ved kun 300 kr. pr. speak og stykprisen falder, jo flere indtalinger du bestiller. Rabatten gælder kun indtalinger på dansk.

Læs mere og bestil her (rabatten gælder først fra d. 1 december).

Hvorfor skal du vælge professionel indtaling? 
Professionel indtaling af velkomstbeskeder giver dine kunder et imødekommende og personligt indtryk af din virksomhed. Når de ringer til hovednummeret, bliver kunderne mødt med den helt rigtige velkomst og de rette informationer om åbningstider, ferielukning osv. Stemmerne har forskellige udtryk, så du kan frit vælge den type, der passer bedst til jeres virksomhed. 

Du kan høre de forskellige stemmer her 

Hvad kan du sige i din indtaling?
Kunden ringer først og fremmest ind for at tale med dig, næstbedst er altså informationer om, hvornår de kan komme til at tale med dig igen. Derfor skal indtalingen give så korte og præcise svar som muligt, så der ikke opstår misforståelser. Vi har listet vores tre foreslag til indtalinger, som kan tilpasses din virksomhed:

1: Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi holder ferielukket d. 24-26 december. Vi er tilbage igen d. 27 december til normale åbningstider. Rigtig glædelig jul. 

2. Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi er gået på juleferie fra d. 24-26 december. Vi har ændret vores åbningstider i uge 51-52, dem kan I læse om på www.dinvirksomhed.dk.
Vi ønsker jer alle en glædelig jul. 

3. Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi holder julelukket, men er tilbage igen d. 27 december til normale åbningstider. Rigtig glædelig jul. 

Har du ændret åbningstiderne?
Husk at ændre åbningstiderne, hvis du holder lukket over julen eller udvider åbningstiderne i andre perioder. Hvis du ikke kan huske hvordan man gør, så har vi lavet en guide til, når der er ferie. 

Se ferieguiden her

 bliv-kontaktet-af-firmafon

 

Produktnyheder Bedre relationer

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99