Et Plus for dine kunder og din forretning

af Sidsel Forchhammer | 13-03-14 15:26

At levere en fantastisk oplevelse, er kernen i din virksomhed. Omstilling Plus giver dig og dine kollegaer en samling af værktøjer, der hjælper jer med, at bringe kunden i centrum. 

 

 

Altid det relevante opkald

Med Omstilling Plus får I mulighed for altid, at se jeres nuværende opkald på jeres skærm. Opdateret i realtid helt uden så meget som et klik. Hermed kan den medarbejder der besvarer kald fra kunderne se hvem der ringer, hvor ofte personen har ringet, hvem kunden sidst talte med samt meget mere — allerede før han besvarer opkaldet.

Altid de relevante oplysninger

Omstilling Plus giver jer adgang til Firmafon Udvidelser. Udvidelser viser relevante oplysninger om den kunde, der ringer ind, hentet fra jeres andre systemer. Det kan fx. være jeres webshop-, økonomi- eller supportsystem. Hermed slipper I for manuelt at finde kunden i forskellige systemer.

Vi har allerede udvidelser til Zendesk, Shopify, Shoporama samt mulighed for at I kan lave jeres egne.

Vi lancerer i dag Omstilling Plus i åben beta for alle eksisterende kunder.  At Omstilling Plus lanceres i beta betyder at vi fortsat er igang med at lave de sidste detaljer færdig, men mener det er klar til at I kan begynde at teste det. Omstilling Plus vil være et separat produkt med en separat pris når vi lancerer det endeligt. Det er dog helt gratis at prøve de nye features i betaperioden. Når vi er klar til at lancere den endelige version, vil I bliver informeret om priser etc. i god tid.

Prøv Omstilling gratis i 30 dage ❯

 

Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99