Firmafon

Toplisten: De mest læste Firmafon-nyheder i 2017

Written by Helle Marie Vad Jespersen | 21-12-17 08:52

 

2017 har i sandhed været et hæsblæsende år i Firmafon. I foråret relancerede vi os selv. Vi gik fra at være revolutionens fanebærere til at blive relationsdyrkere. Vi dyrkede også lidt os selv på vejen (læs Om-os), men hvad skete der ellers i det (snart) forgangne år ? 

I april bød vi velkommen til Firmafon Chat - en helt ny kanal til kundeservice. Senere fik Firmafons mobilpakker nye navne og de blev reduceret fra mange til to: Mobil og Mobil Plus.

Mobil Plus fik i samme ombæring selskab af Wifi-opkald, 4G-tale og d. 1 januar 2018 tilføjer vi et nyt medlem til data-pakkerne: Fri tale og 50 GB (hurra for Firmafons største datapakke). 

Omstilling Plus fik i efteråret sin Webkald og i sensommeren teamede Smiley op med Chat. Vi holdte et event om Chat. Vi holdte et event om at håndtere konflikter med kunden og slutteligt kan vi fra 2018 tilbyde TDC som mobilnetværk for vores kunder. … sådan gik året med nyheder og finpudsning af Firmafons samlede entourage.

Vil du læse den komplette liste over produktnyhederne, så tag et kig nederst i blogposten.

Alt i alt har det været et travlt, men særdeles spændende år. Både for os, men også vores kunder, der nu har flere muligheder inden for telefoni og chat til deres virksomhed. Før 2017 takker helt af, så kigger vi tilbage på alt det I så, læste, delte og diskuterede mest i det forgangne år. 

Her er de 3 mest sete videoer:

1. Få bedre kunderelationer med Firmafon 

2. Hvad er Firmafon Webkald?

3.
Omstil opkald via Firmafons webkald


Her er de 3 mest læste blogposts:

1. Firmafon får nye priser, vilkår og mobilpakker fra d. 1 juni 2017

2Lancering: Nu får du Firmafon Chat

3. Forbedringer på vej til app.firmafon.dk

Vi glæder os til et ligeså spændende 2018. Fik du forresten fat i de 4 trends, der tegner fremtiden for kundeservice i det kommende år ?

Det fik Firmafons kunder med i deres pakke i 2017:
Det nye produkt Firmafon Chat fik også løbende nye features: