Firmafon

Derfor bruger julemanden Firmafons telefonsystem!

Written by Helle Marie Vad Jespersen | 13-12-17 11:44Den Rare Julemand - om nogen - kender til sæsontravlhed i en grad, der får selv den mest rutinerede legetøjsfabrikant til at løfte hatten.

Og ligesom andre selvstændige har Den Rare Julemand også brug for et telefonsystem, der kan omstille småfolk til gaveværkstedet, informere om åbningstider og holde rede på opkald fra leverandørerne på legetøjsfabrikken.

Vi vil være ærlige. Vi er da stolte af, at Den Rare Julemand har valgt Firmafon. Men vi synes også, at andre i branchen kan have glæde af at vide, hvorfor han endte her. Forklaringen kommer fra manden selv:

Den Rare Julemand har også brug for Omstilling 

 Jeg fik Firmafon, fordi mit privatnummer var blevet delt rigtig mange gange på sociale medier. Selvom mange søde børn ringer for at fnise og sige hej, så steg trafikken med fnisehilsner markant. Jeg havde brug for et system, der kunne omstille børnenes hilsner til Den Rare Julemands hovednummer”. 

Det er næppe nogen overraskelse, at Den Rare Julemand frekventerer Facebook. Men selvom telefonnumre er tilgængelige på det store net, er det stadig vigtigt, at julebørns telefonfis ryger til det rigtige nummer.

Den Rare Julemand faldt over Firmafon efter hans daværende udbyder (vi nævner ingen navne og bevarer den gode julestemning) først skulle give ham et tre-timers kursus i at "håndtere omstilling". Endda med en fysisk installation i julehjemmet til mange tusinde kroner. 

Vi er i chok: Hvem vil dog kræve det af Den Rare Julemand? 

Ak, men der stod Den Rare Julemand af (kælken). Det kunne umuligt være så besværligt at få omstillet børnenes opkald fra et privatnummer til et hovednummer. Han tog fat i Firmafon, der kunne tilbyde en cloudbaseret mobilløsning (det er alligevel også mere julet at være i skyerne).

Da jeg havde talt med Emil (red. julesælger i Firmafon), blev jeg sat op på kort tid. Det fungerer fremragende. I stedet for at jeg er den lille kunde i en stor koncern kan jeg regne med god service og et nemt og intuitivt system, der virker hver gang, hohoho”.

I stedet for at børnene ringer forgæves til Den Rare Julemands private nummer, kan de ringe til 
42 90 12 24. Her kan de fnise, fortælle om deres juleønsker og sige glædelig jul. Endda omgivet af dryssende julestemning. 

Hør Den Rare Julemands hilsen her

Bonusinfo! I Firmafon har vi også en del juletræssælgere og andre julesælgende folk, der kun aktiverer Firmafon i julen. Nu ved vi at de, ligesom Den Rare Julemand, har brug for et system, der ikke svigter i højtiden. 

Vil du også undgå at miste vigtige opkald ligesom julemanden? Læs vores 4 tips til travlhed og telefonkø i december