Bliv ferieklar med Firmafon

af Sidsel Forchhammer | 28-06-12 16:17

Tager du firmamobilen med på ferie, så læs dette grundigt og undgå ubehagelige overraskelser.

Sommerferien er lige om hjørnet, og selvom du og dine kollegaer formentligt glæder jer til at slappe af i sydens sol og varme, er det værd lige at bruge et par minutter på at få styr på udlandstelefonien, så I undgår ubehagelige overraskelser når I kommer hjem.

Nye lave priser på data-roaming
Fra søndag den 1. juli sænket prisen på data i Norden og EU. 

Ny pris i Norden og EU er kun 5,20 kr. pr. MB. data. Det svarer til ca. 25 øre. for at hente en gennemsnitlig e-mail.*

Udenfor EU og Norden er priserne for data-roaming stadigvæk højere, men heldigvis ser vi en hastig udvikling og vi sænker nu prisen i USA fra 70 kr. til 40 kr. pr. MB. data.

Automatisk loft holder forbruget under kontrol
Selvom priserne på roaming er faldet, kan forbruget dog stadigt løbe op, hvis man ikke er opmærksom. Derfor har du hos Firmafon et automatisk forbrugsloft der hjælper med at holde roaming-udgifterne under kontrol. 

Loftet er som standard sat til 360 kr. ekskl. moms pr. måned. Når du 80% af loftet, modtager du en advarsel på SMS. Og når du rammer loftet, lukkes der midlertidigt ned for din adgang til data-roaming.

Administrér medarbejdernes udlandstelefoni
Som administrator, kan du styre hvilke medarbejdere der kan benytte telefonen i udlandet. Fra kontrolpanelet i Firmafon, krydser du af hvorvidt udlandstelefoni skal være aktivt for en given medarbejder.

Spørgsmål og svar om udlandstelefoni
Hvordan aflytter jeg min telefonsvarer i udlandet?

Der er flere måder hvorpå du kan tilgå dine telefonsvarerbeskeder, når du er i udlandet. Omkostningen kan variere, men her er dine forskellige muligheder.

  1. Har du smartphone og mulighed for at koble på Wifi på f.eks. dit hotel eller campingplads, kan du aflytte din telefonsvarer fra de mails du modtager med beskeder, eller fra firmafon.dk som er optimeret til smartphones.
  2. Har du ikke adgang til billigt Wifi, kan du stadigvæk aflytte beskeder fra din mail eller firmafon.dk, men skal så være opmærk på udgiften til data-roaming.
  3. Ring til 71 99 99 88 for at aflytte din telefonsvarer på helt gammeldags facon. Inden du tager afsted, skal du dog lave en personlig kode som du skal taste, når du ringer til din telefonsvarer. Koden laver du her: https://app.firmafon.dk/voice_mailbox/edit

Koster det noget, hvis nogen indtaler en telefonsvarerbesked?

Nej det koster ikke noget at modtage beskeder på din telefonsvarer. Vi ved at det ikke er sådan hos alle selskaber, så det er helt naturligt være i tvivl om. Men hos Firmafon har vi udviklet vores system således at det ikke koster dig noget at have slået telefonsvareren til, når du er i udlandet.

Koster det noget at modtage opkald fra vores hovednummer, når jeg er i udlandet?

Ja, viderestillinger fra jeres hovednummer og omstillinger fra kollegaer koster samme takst som at modtage direkte opkald til din mobil. Det er derfor gratis i Danmark, men koster i udlandet det samme som at modtage alle andre opkald.

Se priserne for at modtage opkald her: http://www.firmafon.dk/priser/roaming/

*Baseret på en gennemsnitlig størrelse på knap 50 KB pr. e-mail.


Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99