Bedre mobildækning med Wifi-opkald og 4G-tale

af Sidsel Forchhammer | 03-10-17 11:12

Nu har Firmafons mobilbrugere endnu bedre forbindelse til deres kunder.
Fra 1. oktober har du nemlig adgang til de to nye features:
Wifi-opkald, hvor du kan ringe via din wifi-forbindelse samt 4G-tale, som supplerer din nuværende 3G-dækning med ekstra hurtig forbindelse, hvor der er 4G.
Psst! Skip blogposten og se i stedet videoen med de nye features til din mobilpakke

wifi-opkald-video-firmafon kopi.jpg

Wifi-opkald
Med Wifi-opkald kan din telefon bruge et wifi-netværk til at ringe. På den måde er du ikke længere afhængig af, at der er god dækning indendørs.  

Nu er betonbygninger, tætte termoruder og glaskontorer ikke længere noget problem. Hvis din wifi-forbindelse er bedre end din netværksdækning, så vælger telefonen automatisk at bruge wifi. Og når du så går udenfor, så skifter telefonen om til 4G. Så kan du levere gode kundeoplevelser uafhængigt af forholdene.

Sådan får du Wifi-opkald:
Du skal have Mobil eller Mobil Plus, en god wifi-forbindelse, en telefon der understøtter funktionen og så skal du aktivere det på telefonen.

Se en guide til Wifi-opkald her

4G-tale
Næste trin på evolutionsstigen i mobilnetværket i Danmark er 4G-tale, som du også kan bruge fra 1. oktober. Med 4G-tale får du bedre dækning og du får hurtigere forbindelse til personen i den anden ende af røret. Det vil tage helt ned til ét sekund fra du ringer op til modtagerens telefon ringer (i dag tager det op til ca. 10 sekunder at etablere et opkald).

Sådan får du 4G-tale:
Du skal have Mobil eller Mobil Plus med 4G, være indenfor 4G netværk, have en telefon der understøtter funktionen og aktivere det på telefonen.

Se en guide til 4G-tale her

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe til os på 71 99 99 99 eller skrive til os på kundeservice@firmafon.dk, hvis du har nogen spørgsmål.

 

Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99