Akademi på vej

af Sidsel Forchhammer | 10-07-18 10:25

akademi-paa-vej

I disse dage foregår der spændende ting på kontoret. Vi laver nemlig optagelser til det nye Firmafon Akademi, som kommer kort tid efter sommerferien.

I akademiet kan du og dine kolleger tage en online certificering i kundeservice med fokus på telefon og chat. Planen er at lancere det i slutningen af august/starten af september.

Drømmen er, at så mange som muligt skal blive dygtige til kundeservice i Danmark... Også selvom man ikke er i en stor organisation og der ikke er mange penge sat af til kurser. Derfor har vi valgt, at det skal være gratis for kunder og kun koste 400 DKK for alle andre.

Men er der overhovedet efterspørgsel på sådan et online kursus? Svaret er ja! For vi lavede en test i maj måned, hvor vi havde sat et mål om et bestemt antal, der skulle have vist interesse for akademiet i løbet af maj. Det mål nåede vi allerede i midten af måneden, og med den overraskende store tilslutning kunne vi gå videre til planlægningen af akademiet.

Nu er der fuld gang i optagelserne, og efter lidt sommerferie venter redigering og opsætning i et læringssystem, så vi kan blive klar til lanceringen. Vi glæder os!

Hvis du vil have besked, når vi er i luften, så kan du tilmelde dig her: https://www.firmafon.dk/firmafon-akademi-coming-soon

Om Firmafon

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99