Firmafon

Få 50 % rabat på indtaling til din virksomhed i hele juni

Written by Helle Marie Vad Jespersen | 25-05-18 13:11Sommeren startede i foråret, og det er der grund til at fejre. Vi giver 50 % rabat på professionelle danske indtalinger til din velkomsthilsen i hele juni måned.

Rabatprisen starter ved kun 300 kr. pr. speak og stykprisen falder, jo flere indtalinger du bestiller. Rabatten gælder kun indtalinger på dansk - og kun for Firmafons kunder. 

OBS! Vi har fået nye stemmer til vores indtalinger. Så hvis du allerede har en professionel indtaling er der grund til at overveje om den gamle stemme skal erstattes med en ny.

Læs mere og bestil dansk indtaling eller international indtaling

Hvorfor skal du vælge professionel indtaling? 
Professionel indtaling af velkomstbeskeder giver dine kunder et imødekommende og personligt indtryk af din virksomhed. Når de ringer til hovednummeret, bliver kunderne mødt med den helt rigtige velkomst og de rette informationer om åbningstider, ferielukning osv. Stemmerne har forskellige udtryk, så du kan frit vælge den type, der passer bedst til jeres virksomhed. 

Du kan høre de forskellige stemmer her

Har du ændret åbningstiderne?
Husk at ændre åbningstiderne, hvis I holder lukket over sommeren eller udvider åbningstiderne i andre perioder. Hvis du ikke kan huske, hvordan man gør, så har vi lavet en guide til, når der er ferie. Se ferieguiden her