Få 50 % rabat på indtaling til din virksomhed i hele juni

af Helle Marie Vad Jespersen | 31-05-17 08:33

koeb din speak.jpg

Det er (næsten) sommer og forholdsvist solrigt. I de anledninger giver vi 50 % rabat på professionelle danske indtalinger til din velkomsthilsen i hele juni måned.

En professionel indtaling er vigtig for, at I kan annoncere sommerferie og ændrede åbningstider til kunderne på en ordentlig måde.

Rabatprisen starter ved kun 300 kr. pr. speak og stykprisen falder, jo flere indtalinger du bestiller. Rabatten gælder kun indtalinger på dansk - og kun for Firmafons kunder. 

Læs mere og bestil dansk indtaling eller international indtaling

Hvorfor skal du vælge professionel indtaling? 
Professionel indtaling af velkomstbeskeder giver dine kunder et imødekommende og personligt indtryk af din virksomhed. Når de ringer til hovednummeret, bliver kunderne mødt med den helt rigtige velkomst og de rette informationer om åbningstider, ferielukning osv. Stemmerne har forskellige udtryk, så du kan frit vælge den type, der passer bedst til jeres virksomhed. 

Du kan høre de forskellige stemmer her

Har I ændret åbningstiderne?
Husk at ændre åbningstiderne, hvis I holder lukket over sommeren eller udvider åbningstiderne i andre perioder. Hvis du ikke kan huske, hvordan man gør, så har vi lavet en guide til, når der er ferie. 

Se ferieguiden her

bliv-klogere-med-blogs-videoer-fra-firmafon

 

Bedre relationer

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99