Få 50% på speaks i hele december

af Mads Bak | 22-11-18 10:42

50-procent-paa-speak

Står kontoret tomt i julen, fordi I holder ferie? Eller holder I længere åbent på grund af juletravlhed? Husk at informere kunderne om åbningstiderne i jeres velkomsthilsen og telefonsvarerbesked.

Hos Firmafon er vi kommet i julehumør. Derfor giver vi 50% på speaks til Firmafon-kunder med Omstilling eller Omstilling Plus i hele december måned. Så er I klar til at annoncere juleferie og åbningstider.

Rabatprisen starter ved 300 kr. pr. speak og stykprisen falder, jo flere indtalinger du bestiller. Rabatten gælder kun indtalinger på dansk.

Læs mere og bestil her 

Hvorfor skal I vælge professionel indtaling? 

Professionel indtaling af velkomstbeskeder giver kunderne et imødekommende og personligt indtryk af jeres virksomhed. Når de ringer til jeres hovednummer, bliver kunderne mødt med den helt rigtige velkomst og de rette informationer om åbningstider, ferielukning osv. Stemmerne har forskellige udtryk, så I frit kan vælge den type, der passer bedst til jeres virksomhed. 

I kan høre de forskellige stemmer her 

Hvad kan I sige i jeres indtaling?

Kunden ringer ind for at tale med jer. Derfor skal indtalingen give informationer om, hvornår de kan komme til at tale med jer, nu hvor I ikke har åbent. 

Det er vigtigt, at indtalingen er kort og præcis, så der ikke opstår misforståelser. Vi har listet vores tre foreslag til indtalinger, som kan tilpasses jeres virksomhed:

1: "Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi holder ferielukket 24.-26. december. Vi er tilbage igen 27. december til normale åbningstider. Rigtig glædelig jul." 

2. "Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi er gået på juleferie fra 24.-26. december. Vi har ændret vores åbningstider i uge 51-52 – dem kan du læse om på www.dinvirksomhed.dkRigtig glædelig jul." 

3. "Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi holder julelukket, men er tilbage igen 27. december til normale åbningstider. Rigtig glædelig jul."

Har I ændret åbningstiderne?

Hvis I holder lukket over julen, skal I huske at ændre jeres åbningstider. 

Se hvordan I gør i denne ferieguide.

Få vores nyhedsbrev

 

Produktnyheder

Følg med

Kom indenfor hos Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

Tilmeld nyheder
 

Kontakt os

71 99 99 99