Firmafon

Få 50 % på speaks i hele december

Written by Sidsel Forchhammer | 01-12-17 08:41

 

Står kontoret tomt i julen, fordi I holder ferie – eller holder I længere åbent i december på grund af juletravlhed? Så informér kunderne med en professionel speak i jeres velkomsthilsen og telefonsvarerbesked. 

Vi giver 50 % rabat på speaks i december måned til Firmafon-kunder i Danmark med Omstilling eller Omstilling Plus. Så er du klar til at annoncere juleferie og åbningstider.

Rabatprisen starter ved kun 300 kr. pr. speak og stykprisen falder, jo flere indtalinger du bestiller. Rabatten gælder kun indtalinger på dansk.

NB! Vil du være sikker på, at have din speak i hus til den 24. december, skal du bestille senest tirsdag d. 19. december. 

Har du derimod kun brug for en speak over nytåret kan du vente til d. 21. december med at bestille. Det er en fordel at være ude i god tid og bestille speaken allerede nu, så der også er tid til eventuelle justeringer.  

Læs mere og bestil her 

Hvorfor skal du vælge professionel indtaling? 
Professionelle speaks af velkomstbeskeder giver dine kunder et imødekommende og personligt indtryk af din virksomhed. Når de ringer til hovednummeret, bliver kunderne mødt med den helt rigtige velkomst og de rette informationer om åbningstider, ferielukning osv. Stemmerne har forskellige udtryk, så du kan frit vælge den type, der passer bedst til jeres virksomhed. 

Du kan høre de forskellige stemmer her 

Hvad kan du sige i din indtaling?
Kunden ringer først og fremmest ind for at tale med dig, næstbedst er altså informationer om, hvornår de kan komme til at tale med dig igen. Derfor skal indtalingen give så korte og præcise svar som muligt, så der ikke opstår misforståelser. 

Vi har listet vores tre foreslag til indtalingsmanuskripter, som kan tilpasses din virksomhed:

1. "Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi holder ferielukket d. 24-26 december. Vi er tilbage igen d. 27 december til normale åbningstider. Rigtig glædelig jul". 

2. "Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi er gået på juleferie fra d. 24-26 december. Vi har ændret vores åbningstider i uge 51-52, dem kan I læse om på www.dinvirksomhed.dk.
Vi ønsker jer alle en glædelig jul". 

3. "Velkommen til (navnet på virksomhed). Vi holder julelukket, men er tilbage igen d. 27 december til normale åbningstider. Rigtig glædelig jul". 

Har du ændret åbningstiderne?
Husk at ændre åbningstiderne, hvis du holder lukket over julen eller udvider åbningstiderne i andre perioder. Hvis du ikke kan huske hvordan man gør, så har vi lavet en guide til, når der er ferie. 

Se ferieguiden her