<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1240238032671598&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Deltag i december-konkurrencen: Vind en gratis speak!

af Helle Marie Vad Jespersen | 02-12-16 10:00
December er skudt igang og ligeså er vores julestemningen på kontoret. Derfor har vi lavet en konkurrence, hvor vi giver dig muligheden for at vinde en gratis speak, der kan hjælpe med at give din virksomhed det mest professionelle udtryk til, når kunderne ringer ind. 

Read More

Bedre kundeservice


50 % rabat på indtaling i december

af Sidsel Forchhammer | 01-12-16 09:32

 

Står kontoret tomt i julen, fordi I holder ferie – eller holder I længere åbent i december på grund af juletravlhed? Så informér kunderne om ændringerne i jeres velkomsthilsen og telefonsvarerbesked. 

Vi giver 50 % rabat på professionel indtaling i december måned til Firmafon-kunder med Omstilling eller Omstilling Plus. Så er du klar til at annoncere juleferie og åbningstider.

Read More

Produktnyheder Bedre kundeservice


Infografik: Find ud af, hvad du aldrig må gøre mod dine kunder

af Helle Marie Vad Jespersen | 21-11-16 16:05

De sidste tre uger har vi zoomet ind på alt det, der aldrig må siges eller gøres i telefonisk kundeservice... og delt vores bud på alternativer, der kan give jer en god kundesamtale. 

Read More


8 tricks til at håndtere sure kunder

af Helle Marie Vad Jespersen | 14-11-16 15:23

Read More

Bedre kundeservice


Her er 5 sætninger du aldrig må sige til kunder

af Helle Marie Vad Jespersen | 10-11-16 15:30

 
Vil du gerne trykke på stop-knappen, før du begår en kæmpe fejl med den kunde, du har i røret? 
Hjælpen er nær! 

Read More

Bedre kundeservice


Er du HELT klar til Black Friday og julesalg på telefonen?

af Helle Marie Vad Jespersen | 07-11-16 11:35

Black Friday og julesalget er lige om hjørnet. Det mærker mange virksomheder, når både antallet af telefonkald og kundeordrer stiger til det dobbelte de næste par måneder. Men har du justeret din service efter en større efterspørgsel? 

Her er vores bedste råd til hvordan du undgår mistede opkald og yder god kundeservice i november og december:

Read More

Tips til iværksættere Bedre kundeservice


Nu får Firmafons telefonkø en "ring mig op"-funktion

af Sidsel Forchhammer | 02-11-16 14:10
Kender du det, når man ringer til en virksomhed og der er rigtig lang ventetid på telefonen? Det kan være rart nok at få oplyst hvilket nummer, man er i køen. Men allerhelst vil kunder bruge deres tid på andet end at sidde og vente. Det er muligt nu!


Med den nye funktion i telefonkø, “Ring mig op”, kan kunderne nemlig trykke 1 og så vil de blive ringet op, lige så snart der er en ledig medarbejder. Ikke noget med at skulle indtaste deres telefonnummer. Niksen. Bare et enkelt tal og så er de frie til at kunne bruge tiden til noget bedre. Det synes vi giver en rigtig god oplevelse for kunderne.

Read More

Produktnyheder


Nyt realtime API

af Sidsel Forchhammer | 27-10-16 12:38Så er der nyt til udviklerne: Nu kan I nemlig hente realtime informationer i Firmafons API. I kan blandt andet få adgang til opkald og medarbejdernes status i takt med at det opdateres.

Read More

Produktnyheder


FAQ: De 10 oftest stillede spørgsmål til vores nye UI

af Helle Marie Vad Jespersen | 17-10-16 08:53
Med så store ændringer som vores nye User Interface følger naturligvis en masse spørgsmål. 10 af dem har vi udvalgt til en FAQ, der skal hjælpe jer til at blive fortrolige med (og forelskede i) det nye system :-)

Read More

Produktnyheder


Undgå at blive snydt af en snyde-SMS

af Sidsel Forchhammer | 11-10-16 12:49Lige nu advares der mod en snyde-sms fra Nets og Digitaliseringsstyrelsen. Det meldte TV2.dk ud i dag. Tidligere har det været fra sms'er fra firmaer, der udgav sig for at være iTunes, som forsøgte at lokke folk til at afgive personlig data. Der findes mange varianter af snyde-sms'er (også kaldet phishing) og der er generelt grund til at være forsigtig, når du modtager en uventet sms.

Her er et par gode spilleregler, du kan holde dig til for at undgå at blive svindlet.

Read More

Produktnyheder


Tilføj kommentar

Følg med

Kom indenfor med Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

tilmeld nyheder
Tel

Kontakt os

71 99 99 99