<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1240238032671598&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Firmafon Blog

Firmafon har fået vokseværk! Vi flytter til større lokaler på Østerbro

af Helle Marie Vad Jespersen | 26-07-16 14:05
Man siger, at skoen skal passe til foden. Det samme gælder for de lokaler en virksomheds medarbejdere sidder i. Hos Firmafon er vi vokset ud af den "størrelse", vi lejede os ind i for over tre år siden. Og i august får vi endelig lidt flere kvadratmeter at boltre os på, når vi flytter til Aldersrogade på Østerbro.

Read More

Om Firmafon


3 tips til at undgå at sure kunder smutter fra din forretning

af Helle Marie Vad Jespersen | 19-07-16 10:20Det er selvsagt ikke en nem opgave at få en sur kunde til at genfinde tilliden til dig igen, hvis først den er brudt. Nogle gange kan selv et langt kundeforhold slutte, fordi der opstod et problem, som du ikke kunne løse. Andre gange er der faktisk noget, du kan gøre, men hvad?

Vi har taget en snak med vores kundeservicechef, Melissa, om, hvad du kan gøre for at sørge for, at en sur kunder handler hos dig igen.

Read More

Bedre kundeservice


Brug Firmafons statistik og bliv klar til travlhed ved telefonen

af Helle Marie Vad Jespersen | 06-07-16 10:00
Ved du, hvornår telefonen skal mandsopdækkes? Eller hvorfor opkaldene nogle dage er kortere end andre dage? Firmafons statistik-feature (også kaldet CSV-udtræk) er et nyttigt værktøj til at samle al den data, du har fra dine opkald og dine kunder.

Read More

Bedre kundeservice


Produktnyheder: Nul overforbrug på data + 100 GB data i ny mobilpakke

af Sidsel Forchhammer | 01-07-16 10:01Så er der gode nyheder til mobilfolket: 1. juli kommer der nemlig en ny stor mobilpakke og nemmere administration til mobilabonnenterne.

Read More

Produktnyheder


Spændende nyhed om vores mobil app

af Peter Engelbrecht | 01-07-16 09:26

Vi har i noget tid gået og puslet med et projekt, som vi nu er meget glade for at kunne dele med jer: Den nye version af Firmafons mobil-app i en beta-udgave! Du kan tilmelde dig som beta-tester og bruge app’en allerede nu.

Read More

Produktnyheder


7 teknikker til en velkomst, der styrker din samtale med kunden

af Helle Marie Vad Jespersen | 28-06-16 16:42


Skal du altid lyde glad, når du tager en kundes opkald eller er det bedre at være neutral, så du undgår at støde kunden? Skal velkomsten være gennemtænkt eller fungerer det bedre at tage den på slum?

Vi har stillet os selv de samme spørgsmål og vores svar er blevet til en blogpost om den gode velkomst. 

Read More


Bliv ferieklar med Firmafons ferieguide!

af Helle Marie Vad Jespersen | 21-06-16 13:46

Når ferien står for døren og kufferten er tætpakket, er det tid til at sætte ind på de sidste forberedelser inden afgang. Kunderne skal kende jeres åbningstider, du skal indstille telefonen inden afgang og et godt tip er at sætte dig ind i, hvor meget data, netflix koster i udlandet. På den måde undgår du at komme hjem til en ubehagelig overraskelse. 

Read More

Bedre kundeservice


Telefonfobi? Vi giver 13 tips til, hvad du kan gøre, når kunden ringer

af Helle Marie Vad Jespersen | 16-06-16 12:36Lader du telefonen ringe lidt for længe, fordi du håber kollegaerne tager den i stedet for dig? Er du bange for at få en sur kunde i røret eller for at sige det forkerte? Hvis du frygter telefonsamtalerne med kunder, så læs vores 13 tips og lær' at elske telefonrøret.

Read More

Bedre kundeservice


Hvordan byder du kunden velkommen? Vi giver 4 velkomster, der virker!

af Helle Marie Vad Jespersen | 06-06-16 17:01Hvorfor er det så vigtigt med en god velkomst?
52 % af de kunder, der får en god kundeservice, vil købe flere produkter eller leverancer fra den samme virksomhed. Det betyder, at alt fra velkomsten til løsningen af kundens problem spiller ind, hvis kunden skal handle samme sted igen. 

Read More

Bedre kundeservice


Få 50 % rabat på indtaling i juni måned!

af Helle Marie Vad Jespersen | 01-06-16 10:00Det er sommer, pletvist solrigt, men humøret er helt i top. Derfor giver vi 50 % rabat på professionel indtaling i hele juni måned. 

Med professionel indtaling kan I blive klar til at annoncere sommerferie og åbningstiderne for jeres virksomhed, og gå på sommerferie med god samvittighed :-) 

Read More

Bedre kundeservice


Tilføj kommentar

Følg med

Kom indenfor med Firmafon. Følg vores produkter, udvikling og nyheder direkte i din inbox.

tilmeld nyheder
Tel

Kontakt os

71 99 99 99