Omstilling i skyen

Hvis du vil udskifte dit gamle omstillingsanlæg, bør du overveje, om det ikke vil være en bedre idé at vælge et online telefonsystem, der virker med jeres mobiler. Firmafon er ikke et klassisk omstillingsbord med ISDN-linjer, bokse og bordtelefoner. I stedet er Firmafon et telefonsystem i “skyen”.

Hvad får jeg med Firmafon?

Du får alle de gængse funktioner fra en traditionel omstilling, men uden selve anlægget og de klodsede bordtelefoner. Du behøver hverken investere i dyre teknikertimer, hardware eller software. Med få klik tilmelder du din virksomhed og har med det samme adgang til alt hvad du har brug for. Så enkelt er det.

Hvordan virker det?

Når en kunde ringer til jeres hovednummer, kommer opkaldet til Firmafon. Her møder kunden jeres opsætning for f.eks. velkomsthilsen, telefonmenu og åbningstider. Herefter viderestilles opkaldet. Du kan nemt og enkelt stille kunden om til en kollega.

Hvad koster det?

Firmafon er prissat hvor alle kan være med. Der er ingen etableringsomkostning, binding eller gebyr for at viderestille fra hovednummeret til medarbejdernes mobiler. I betaler blot 89 kr./md. pr. medarbejder. Se Firmafons priser

Kan vi have flere hovednumre?

Ja, med Firmafon kan I have ligeså mange hovednumre I ønsker. Alle hovednumre har hver deres unikke opsætning. Perfekt til for eksempel at have et separat nummer til jeres kundeservice, salgsafdeling eller vagttelefon.

Prøv Firmafon i 30 dage

Se hvordan systemet passer til jeres behov