<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1240238032671598&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Undgå dyre investeringer

IP-telefoni kræver, at du køber nye bordtelefoner til hver medarbejder. Firmafon virker med de mobiltelefoner og abonnementer, I allerede har. Med Firmafon undgår I dyre investeringer i hardware og software. Og medarbejderne er ikke begrænset af telefonledninger, men kan besvare og omstille opkald, uanset hvor de befinder sig.


 

Bedre samtalekvalitet

Erhvervstelefoni over IP/VoIP kører på din egen internetforbindelse og netværk, hvilket stiller store krav og ofte kræver nye installationer for at undgå dårlig samtalekvalitet og afbrudte opkald. Firmafon kører på mobilnettet, der er i konstant udvikling - helt uden at I behøver at tænke på det. 

Mobil omstilling

Firmafon er mobil omstilling uden behov for fastnetlinjer. Du får et nemt og fleksibelt omstillingssystem, som fokuserer på at give dine kunder den bedste oplevelse, når de ringer. Så får du mere tid til din virksomhed.

Telefoni i skyen

Firmafon er avanceret teknologi i en brugervenlig indpakning. Du kan selv opsætte det hele online ved få klik og er ikke afhængig af dyre teknikere. Opdateringer og nye funktioner rulles ud til kunderne - uden merpris.

Gennemskuelige priser

Firmafon er prissat, hvor alle kan være med. Der er ingen oprettelsesgebyrer, binding eller gebyr for viderestilling til medarbejdernes mobiler. I betaler blot en fast lav pris på 89 kr./md. pr. medarbejder. Se alle priser her

Prøv Firmafon i 30 dage gratis

Og se om alternativet til IP telefoni er noget for dig