70-numre hos Firmafon

Firmafon giver dit 70-nummer smarte funktioner som f.eks. velkomsthilsen, åbningstider og telefonmenu. Alle opkald kan viderestilles til dine medarbejderes mobiler, så I kan besvare og omstille opkald, hvor end I befinder jer. Firmafon virker med alle mobiludbydere og til en fast månedlig pris.

Sådan fungerer det

Firmafon er enkel mobil omstilling uden behov for fastnetlinjer. Du får et nemt og fleksibelt omstillingssystem, som fokuserer på at give dine kunder den bedste oplevelse, når de ringer til din virksomhed. Så får du mere tid til din virksomhed.

Kan jeg flytte et 70-nummer?

Ja sagtens. Har du allerede et 70-nummer, kan du flytte det til Firmafon. Det tager et par arbejdsdage og under flytningen, er nummeret aktivt hos din nuværende udbyder. 

Kan jeg købe et 70-nummer?

Hos Firmafon har vi stort udvalg af både almindelige og guldnumre i serien, der starter med 71. Er det meget vigtigt for dig, at dit firmanummer begynder med 70, kan vi også tilbyde dette. Men til et merudgift på 99,- kr. om måneden.

Hvad koster det?

Firmafon er prissat hvor alle kan være med. Der er ingen oprettelsesgebyrer, binding eller gebyr for viderestilling til medarbejdernes mobiler. I betaler blot en fast lav pris på 89 kr./md. pr. medarbejder. Se alle priser her

Find et nummer du kan lide

Vi hjælper dig med, at du finder det helt rigtige firma-telefonnummer, der passer din virksomhed bedst.