Servicerådgiver

Anna Olivia Hansen

Elsker at gøre Firmafons kunder tilfredse. Anna sidder i kundeservice og er først rigtig glad, når hun har løst et problem og gjort en kunde tilfreds. Hun bor i Hellerup, men er ikke for fin til at cykle på job. Dog kan hun også sommetider finde på at hoppe i en GreenMobility-bil og køre til Firmafon.

MasterChef Junior. Anna spiser hver dag en skive rugbrød med rød pesto eller hummus til morgenmad. En relativt simpel mad, der måske for nogle kan indikere, at Anna ikke går meget op i at lave mad. Men lad dig ikke snyde. Anna har som 12-årig været med i MasterChef Junior og bager ofte store, flotte kager i fritiden (siger hun selv: vi har stadig til gode at smage bagekundskaberne.)

Sport i hverdagene og fest i weekenderne. Næsten uden undtagelser drikker Anna hver weekend noget, der indeholder alkohol. Yndlingsdrinken er Pina Colada, og den bliver tit drukket, imens Million Dollar Bill med Whitney Houston bliver braget ud af højtalerne. Men når Anna ikke fester, står den i sportens tegn. Hun træner altid 3-4 gange om ugen og løber massere ture med sin mor.

‹ Tilbage til Om Os